Quina espectativa ‘indepe’ s’ha esvait?

Pilar Rahola, a TV3
Pilar Rahola, a TV3

La del retorn de l’expresident Carles Puigdemont abans de l’estiu, que va conrear la columnista i opinadora estrella de l’independentisme Pilar Rahola.

Rahola, molt ben connectada amb Puigdemont, va afirmar al Preguntes freqüents de TV3, el passat mes de gener, que l’expresident tornaria a Catalunya “abans de l’estiu”, una estació que ha començat aquest dimarts, 21 de juny.

Això sí, aquest retorn depenia que es complís una condició que, segons va afegir, donava per assegurada, refiant-se de les paraules de l’advocat Gonzalo Boye: “Abans de l’estiu, si hi ha sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea abans de l’estiu”.

Quan el politòleg Roger Montañola li va preguntar si es preveia que això passaria, Rahola va dir que “es preveu… el Gonzalo Boye ens assegura que té tots els números“.

Deixant de banda l’expectativa concreta, l’entorn de Puigdemont manté que l’efecte d’una sentència favorable de la justícia europea li permetrà, ben aviat, tornar a Catalunya amb un blindatge de la seva immunitat com a eurodiputat que, segons fa córrer, faria intocable l’expresident català per a la justícia espanyola. Consideren, a més, que aquest eventual retorn seria clau per provocar el tan famós “embat” contra l’Estat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.