El PPC vol una gira catalana de Feijóo per reimpulsar-se

El Partit Popular de Catalunya (PPC) creu que l’arribada d’Alberto Núñez Feijóo al lideratge pot tenir un element positiu entre el seu electorat tradicional. El seu caràcter galleguista, la posició sobre el pes de les autonomies i la visió sobre les nacionalitats històriques a Espanya, sense deixar de carregar durament contra l’independentisme, creuen que poden ajudar a reimpulsar el PPC.

És per això que des de la cúpula del PP català han demanat a la direcció de Madrid que, un cop hagin passat les eleccions andaluses i la seva agenda ho permeti, es planifiqui una mena de gira de Feijóo per diferents punts de Catalunya, amb la intenció d’aprofitar el que consideren que és una bona imatge del líder i, per precaució, abans que aquest embolcall desaparegui per ves a saber quines polèmiques que puguin sortir.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.