Un testimoni del cas Voloh esquitxa Aragonès pel ‘pilotasso’ de Vendrell

Una representant de la Fundació La Caixa declara que van pagar un centre de la fundació El Brot a proposta de Vicepresidència de la Generalitat

Xavier Vendrell

La derivada del cas Voloh corresponent a si l’exdirigent d’ERC Xavier Vendrell va obtenir facilitats de la Generalitat, gràcies als seus contactes al partit, per enllestir l’operació urbanística presumptament irregular de Villa Bugatti, aixecant-hi un centre de la Fundació El Brot, també posa la lupa en el finançament proveït per l’obra social de La Caixa, que es va destinar a aquest objectiu.

Sobre aquesta qüestió, una testimoni ha esquitxat Pere Aragonès, actual president de la Generalitat, quan ha declarat en seu judicial que la Fundació La Caixa va lliurar fons a El Brot a instàncies de la Generalitat entre els anys 2017 i 2019, en el marc d’un conveni en el qual representants del govern català comunicaven una llista de beneficiaris a una comissió.

Segons publica El Mundo, aquesta comissió la formaven Jaume Giró, llavors director de La Caixa i actual conseller d’Economia, i el secretari general de la Vicepresidència i d’Economia, càrrec que ocupava Aragonès el 2017, i Albert Castellanos els anys 2018 i 2019.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.