Quins polítics, de Cs i Junts, se les tenen a Twitter?

Josep Rull
Josep Rull

Nacho Martín Blanco (Cs) i Josep Rull (Junts) se les han tingut a Twitter. Diuen que aquesta xarxa social és com l’última fila de la classe o la barra d’un bar, un lloc per fer xivarri, i ells n’han fet. Encetava la baralla l’exconseller Josep Rull criticant Ciutadans amb aquestes paraules: “Ciutadans, avui com mai, és una caricatura grotesca del partit de l’odi. I la seva desaparició progressiva i irreversible, una gran notícia en termes de salut democràtica”.

Des de Ciutadans, el diputat Martín Blanco el replicava afirmant que “em recorda a Zapatero quan va dir que “Ciutadans és un dels pitjors experiments de la democràcia”. Ciutadans és sens dubte un dels millors invents de la democràcia liberal a Espanya davant de nacionalistes i populistes que l’amenacen. Per això s’entesten a enterrar-lo”.

Una rèplica que derivava a una contrarèplica de Rull, que no es tallava en afirmar que “qui ja està enterrant Ciutadans són els votants, la ciutadania. D’això va la democràcia”.

I Martín Blanco ha volgut rematar la polèmica dirigint-se directament al seu adversari: “Josep, sense acritud, el teu partit, CiU, va desaparèixer fa uns anys amarat per la corrupció del 3%. I no crec que qui va perpetrar un cop d’Estat des de les institucions estigui en disposició de donar lliçons de democràcia. Això sí, et desitjo el millor en el pla personal”.

(Visited 193 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari