Per què Valtònyc ha rebutjat “de males maneres” anar a l”Està Passant’ de Toni Soler?

El raper Valtònyc i Toni Soler

El raper mallorquí Josep Miquel Arenas, conegut com a Valtònyc, ha manifestat en una entrevista a Vilaweb les seves diferències amb el director de Polònia i també presentador d’Està Passant, Toni Soler, i ha explicat que va rebutjar “de males maneres” una invitació del productor per assistir al seu programa. El raper ha assenyalat Soler per riure’s dels polítics independentistes que han fugit a altres països, i ha criticat el to dels seus articles publicats en diversos mitjans digitals.

“Ahir en Toni Soler em va trucar perquè sortís al seu programa. Li vaig dir que no”, comenta Valtònyc, que afirma que Soler “se’n riu molt dels exiliats. No només en el seu programa, sinó també en els articles que escriu”. “Parla del castell de Waterloo, com si nosaltres fóssim tots bojos i només féssim el que diu Puigdemont. Entenc que digui coses així quan fa humor, però en els articles no fa humor, fa anàlisi política”, afegeix el raper.

“Toni Soler humilia l’exili, i després em demana que surti el seu programa? Supòs que és el que estan acostumats a fer. Però a mi no m’hi trobaran, en aquest món ple de falsedats. Li vaig dir que no, de males maneres”, conclou Valtònyc, que també ha parlat de les seves desavinences amb Òmnium Cultural i ha lamentat que l’entitat no li digués res la darrera vegada que va anar a Bèlgica. “Que Òmnium Cultural es preocupi només d’uns i m’invisibilitzi fa mal. Ara, no criticaré només Òmnium. No són els únics. Per exemple he viscut coses similars amb TV3. O amb algunes altres entitats, que són satèl·lits de certs partits”, manifesta Valtònyc.

(Visited 477 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari