Victòria Alsina, emprenyada amb els seus companys del Govern

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, està molesta amb molts dels seus companys del Consell Executiu de la Generalitat. I és que des del seu departament han fet saber a la resta de conselleries que la titular d’Exteriors està una mica emprenyada perquè alguns dels seus homòlegs viatgen sovint a l’estranger en missió política o estratègica i no la conviden a acompanyar-los i fins i tot ni tan sols la informen sobre què hi van a fer o sobre com han anat els viatges oficials que fan.

És cert que en molts governs –amb un Estat real al darrere– el ministre d’Exteriors acompanya sovint el president o els altres ministres quan van a cimeres, reunions importants o viatges oficials a l’estranger, aprofitant així les escapades per fer feina diplomàtica. Però en un Govern autonòmic i amb viatges oficials més aviat de poca transcendència política, això no sol passar.

Els consellers, i fins i tot el president, van a l’estranger a mantenir reunions, a fer visites o a presentar projectes de la seva competència, i la titular d’Exteriors de Catalunya no hi és acompanyant-los gairebé mai. I a Victòria Alsina, això, no li agrada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.