Articulista ‘indepe’ compara l’infern de Texas amb el pacte del català

Jordi Galves creu que l'acord lingüístic pel català firmat per ERC, Junts, PSC i Comuns és pitjor que la massacre

Jordi Galves
Jordi Galves

Jordi Galves, articulista de referència de mitjans independentistes com ara El Nacional i defensor a ultrança de l’expresident Carles Puigdemont, ha escrit a Twitter una desafortunada comparativa entre la matança de Texas, en la qual van morir 19 alumnes i dos docents, i el pacte del català firmat per ERC, Junts, el PSC i Comuns. El text, que l’autor ha esborrat després de l’enrenou generat, deia el següent: “La matança a l’escola, la important, no ha estat a Texas sinó a l’escola catalana: han mort la poca confiança que teníem encara en els nostres polítics independentistes. No ens ho empassem”.

Després d’esborrar el text, Galves s’ha fet ressò d’alguna de les moltes crítiques generades i, intentant sense èxit suavitzar-ho, ha escrit: “Intento explicar-me millor. En la nostra societat hipòcrita feu veure que us importen molt els infants morts de Texas. Però només és perquè surten a la TV i així us despreocupeu dels d’aquí, dels vius i dels morts del Tercer Món. Jo em preocupo pels infants d’aquí”.

No és la primera vegada que Galves incendia les xarxes socials amb els seus comentaris. En el passat, va sostenir la idea que “Espanya infecta”, acusant el govern espanyol de ser el responsable de les víctimes del coronavirus: “Si el virus no fa cas de les fronteres, aleshores per què a la Catalunya Nord hi ha molts menys morts que a la Catalunya espanyola? No serà que és així perquè és espanyola?”. Com sempre i una vegada més, després va esborrar el comentari.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.