Articulista ‘indepe’ compara l’infern de Texas amb el pacte del català

Jordi Galves creu que l'acord lingüístic pel català firmat per ERC, Junts, PSC i Comuns és pitjor que la massacre

Jordi Galves
Jordi Galves

Jordi Galves, articulista de referència de mitjans independentistes com ara El Nacional i defensor a ultrança de l’expresident Carles Puigdemont, ha escrit a Twitter una desafortunada comparativa entre la matança de Texas, en la qual van morir 19 alumnes i dos docents, i el pacte del català firmat per ERC, Junts, el PSC i Comuns. El text, que l’autor ha esborrat després de l’enrenou generat, deia el següent: “La matança a l’escola, la important, no ha estat a Texas sinó a l’escola catalana: han mort la poca confiança que teníem encara en els nostres polítics independentistes. No ens ho empassem”.

Després d’esborrar el text, Galves s’ha fet ressò d’alguna de les moltes crítiques generades i, intentant sense èxit suavitzar-ho, ha escrit: “Intento explicar-me millor. En la nostra societat hipòcrita feu veure que us importen molt els infants morts de Texas. Però només és perquè surten a la TV i així us despreocupeu dels d’aquí, dels vius i dels morts del Tercer Món. Jo em preocupo pels infants d’aquí”.

No és la primera vegada que Galves incendia les xarxes socials amb els seus comentaris. En el passat, va sostenir la idea que “Espanya infecta”, acusant el govern espanyol de ser el responsable de les víctimes del coronavirus: “Si el virus no fa cas de les fronteres, aleshores per què a la Catalunya Nord hi ha molts menys morts que a la Catalunya espanyola? No serà que és així perquè és espanyola?”. Com sempre i una vegada més, després va esborrar el comentari.

(Visited 95 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari