Querella de Sandro Rosell contra Villarejo com a possible víctima de l”operació Catalunya’

L'expresident del Barça vol aclarir si, com diu l'excomissari, la jutgessa Carmen Lamela va prevaricar quan el va empresonar

Sandro Rosell
Sandro Rosell

L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell ha anunciat, per boca del seu advocat, que presentarà una querella contra José Manuel Villarejo per mirar de determinar què hi ha de cert en les declaracions amb les quals aquest excomissari ha afirmat, aquest cap de setmana, que la jutgessa Carmen Lamela va ser premiada amb un trasllat al Tribunal Suprem per haver enviat Rosell a la presó.

L’advocat de Rosell, Pau Molins, ha dit al programa Què t’hi jugues (Cadena SER) que s’ha inclinat per no querellar-se d’entrada contra Lamela perquè la investigació la portaria el Suprem, on la jutgessa treballa, i ha explicat que “hauré de començar” per Villarejo. De fet, ha dit que contactarà amb l’advocat de l’excomissari per contrastar aquelles declaracions i per demanar-li àudios que puguin acreditar que Rosell va ser víctima de la denominada operació Catalunya.

L’objectiu és esclarir si Lamela va cometre prevaricació quan va ordenar aquell ingrés a la presó i, en definitiva, saber si Rossell va ser una víctima de la trama parapolicial promoguda pel Ministeri de l’Interior durant l’etapa de Jorge Fernández Díaz, dirigida contra figures de l’independentisme.

Molins considera que “sembla clar” que “per motius paralegals es va construir una causa judicial contra Rosell” i que “cal veure i investigar quins motius hi havia per dictar aquella resolució injusta”.

(Visited 103 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari