Ordres a JxCat de no fer soroll en el relleu de Jordi Sànchez

La marxa de Jordi Sànchez de la secretaria general de JxCat ha obert la veda de la pugna pel lideratge del partit. Els diferents sectors han començat a moure’s immediatament. Converses, fílies, fòbies, afinitats, enemistats, famílies polítiques i lleialtats de grup han aflorat en el dia a dia del partit.

Si tots aquests moviments interns –tan típics i habituals, d’altra banda, en qualsevol partit que es troba en un procés precongressual– arriben a sortir a la llum, la imatge de divisió interna estaria servida. I amb l’afició que tenen alguns dirigents de Junts de deixar-se arrossegar per Twitter, podrien desencadenar-se falsos debats a les xarxes. És per això que des de la cúpula s’ha imposat la llei del silenci a totes les cares visibles del partit, i se’ls ha prohibit a tots posicionar-se en públic en favor de cap possible candidat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.