Joan Carles I envia un WhatsApp en directe a Griso sobre l’afer de Piqué

La periodista ha rebut el missatge mentre presentava 'Espejo Público' i en ell el rei emèrit nega la relació

Susanna Griso, llegint el missatge del rei emèrit

Segons els àudios fets públics recentment, Luis Rubiales, president de la RFEF, i Gerard Piqué, defensa central del FC Barcelona, haurien acordat una comissió de 24 milions d’euros el 2019 per traslladar la Supercopa d’Espanya a Aràbia Saudita.

En un d’aquests àudios, el futbolista del FC Barcelona pregunta si el rei emèrit Joan Carles I els podria ajudar en l’operació, ja que té una bona relació amb els líders saudites. “Podem entrar fàcilment, però crec que el rei aquí podria ajudar-nos amb seguretat, l’emèrit eh?”, diu Piqué a Rubiales.

Davant d’això, Joan Carles ha enviat avui un missatge de WhatsApp a la presentadora Susanna Griso en què nega la seva participació: el missatge l’hauria enviat en directe, mentre s’emetia el programa Espejo Público, a Antena 3. “Susanna, desmenteix-ho categòricament. Piqué em va fer un whatsapp per veure’m, ja que venia a Abu Dabi a presentar la Copa Davis i li vaig dir molt amablement que no hi seria, però de la resta no va passar mai res més”, diu el missatge de l’emèrit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides