Joan Carles I envia un WhatsApp en directe a Griso sobre l’afer de Piqué

La periodista ha rebut el missatge mentre presentava 'Espejo Público' i en ell el rei emèrit nega la relació

Susanna Griso, llegint el missatge del rei emèrit

Segons els àudios fets públics recentment, Luis Rubiales, president de la RFEF, i Gerard Piqué, defensa central del FC Barcelona, haurien acordat una comissió de 24 milions d’euros el 2019 per traslladar la Supercopa d’Espanya a Aràbia Saudita.

En un d’aquests àudios, el futbolista del FC Barcelona pregunta si el rei emèrit Joan Carles I els podria ajudar en l’operació, ja que té una bona relació amb els líders saudites. “Podem entrar fàcilment, però crec que el rei aquí podria ajudar-nos amb seguretat, l’emèrit eh?”, diu Piqué a Rubiales.

Davant d’això, Joan Carles ha enviat avui un missatge de WhatsApp a la presentadora Susanna Griso en què nega la seva participació: el missatge l’hauria enviat en directe, mentre s’emetia el programa Espejo Público, a Antena 3. “Susanna, desmenteix-ho categòricament. Piqué em va fer un whatsapp per veure’m, ja que venia a Abu Dabi a presentar la Copa Davis i li vaig dir molt amablement que no hi seria, però de la resta no va passar mai res més”, diu el missatge de l’emèrit.

(Visited 171 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari