Amb quin partit s’ha emprenyat un net de Carrasco i Formiguera?

Joan Tardà
Joan Tardà

Amb ERC. La recomanació de Joan Tardà d’un article publicat per Sergi Sol a El Nacional sobre Manuel Carrasco i Formiguera n’ha estat el detonant.

Lluís Carrasco, net del dirigent d’Unió Democràtica afusellat pel bàndol franquista durant la Guerra Civil, ha respost Tardà: “Traieu, sisplau, la seva figura dels vostres espais de comunicació. Esteu als antípodes polítiques. Vosaltres us heu rendit. Ell no es va agenollar, tot i saber que això deixaria vuit orfes exiliats”.

L’exdiputat d’ERC s’havia limitat a comentar “D’interès l’article de Sergi Sol”, el qual es titula “El genuí Carrasco i Formiguera”.

El comentari del net del dirigent democristià carrega, aparentment, contra el gir del partit que lidera Oriol Junqueras d’ençà de l’1-O, molt criticat entre l’independentisme de la línia dura. Sol, que va ser cap de gabinet de Junqueras i dircom d’ERC, és un habitual de les tertúlies dels mitjans públics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

De la reacció de Lluís Carrasco se n’ha fet ressò un dels diputats de Junts, el soci de govern d’ERC, Francesc de Dalmases, que ha piulat: “És el seu avi”. De Dalmases, al seu torn, ha rebut el comentari d’un usuari que assegura que també és net de Carrasco i Formiguera, Pep Carrasco, el qual s’ha alineat amb el parer de Lluís Carrasco, però ha afegit que “no treu que aquest article de Sergi Sol estigui bé (sic)”.

(Visited 258 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari