Què emprenya Josep Costa?

Josep Costa
Josep Costa

L’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa és una de les figures de l’òrbita de Junts que expressa més rebuig envers la línia política d’ERC i de l’actual govern català, que presideix Pere Aragonès.

N’ha deixat constància sovint i, les darreres hores, ha reconegut, a més del contingut, el to dels que defensen la línia d’ERC també el treu de polleguera.

“Una de les coses que em fa més ràbia és la supèrbia i la superioritat moral amb què els independentistes rendits i derrotats ens tracten als que seguim defensant allò que ells han deixat de defensar (sic)”, ha publicat a Twitter en clara referència a ERC.

Recentment, sobre la mateixa qüestió, va saltar quan l’ex-alt càrrec d’ERC als governs tripartit i editor Eduard Voltas va considerar que el 2017 va ser per a l’independentisme “una derrota sense pal·liatius”.

Costa va expressar el seu rebuig i va assenyalar culpables. “Quan renuncies a lluitar perquè no et veus capaç de guanyar es diu rendició” i “si ara estam pitjor que el 2010 és precisament l’efecte de la claudicació permanent en què heu instal·lat les institucions. Prou!”, va replicar.

(Visited 204 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari