Lourdes Ciuró com a símptoma

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, va saltar a l’actualitat la setmana passada, no per res del seu departament, sinó per dir el que tot un sector de JxCat pensa. “Junts i el PSC a la Generalitat? No ens autoexclourem del terreny de joc”, va dir a Nació Digital. I va desencadenar la ira dels habituals de Twitter, que dominen els sentiments i les reaccions de molts dirigents de JxCat.

Per això van haver de sortir a desautoritzar-la immediatament. Mentrestant, un altre dirigent i un conseller de JxCat deien en privat que això de Ciuró era només “un símptoma del que passa cada dia a Junts, que Twitter s’imposa a la realitat”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.