Detingut un home a Barcelona acusat de matar la seva mare

L'arrestat, de 51 anys, hauria trucat al servei d'emergències per informar dels fets

Un agent dels Mossos emmanilla un home

Foto: @mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut durant la matinada d’aquest dijous un home de 51 anys com a presumpte autor de la mort de la seva mare, en un domicili del districte de Sant Martí de Barcelona. La policia ha rebut l’avís al voltant de les tres de la matinada, després que el mateix detingut hagués alertat al 112 de la mort de la dona.

En arribar al lloc dels fets, els Mossos s’han trobat l’home i el cos de la seva mare sense vida. En comprovar que existien indicis de criminalitat, els agents han detingut el fill de la dona per presumptament haver-la matat. Segons ha avançat El Caso, la dona presentava ferides i el detingut ha explicat a la policia que li va donar un cop de puny fa dos dies.

L’autòpsia determinarà quan va morir la dona i si l’agressió que ha confessat el seu fill va causar-li la mort. El cas, però, està sota secret d’actuacions i la investigació en mans dels agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona.

El sindicat CCOO de Catalunya ha emès un comunicat com a mostra de condemna i ha expressat la seva “indignació i preocupació per fets com aquest”. També ha demanat que “els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i per erradicar la violència masclista com una qüestió d’Estat”.

(Visited 126 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari