Cs busca el focus mediàtic amb els tribunals

Ciutadans (Cs) pateix, des que va començar la seva caiguda electoral en picat, un efecte col·lateral de la seva falta d’influència política que l’està deixant descol·locat. Sovint, quan el partit que lidera Carlos Carrizosa a Catalunya convoca la premsa, són pocs, molt pocs o cap els mitjans que acudeixen a les seves cites. Això es tradueix en una falta de focus mediàtic.

Així, en vista de les experiències, s’ha adonat que cada cop que acudeixen al TSJC o a la Fiscalia per denunciar qualsevol cosa, l’atenció es multiplica. I ara han decidit plantar-se al jutjat o al ministeri fiscal cada dos per tres, tant si el que porten té recorregut en aquesta via com si ja saben que no arribarà enlloc. Perquè així, com a mínim, aconsegueixen un focus mediàtic que no tenien.

El president del grup de Cs, Carlos Carrizosa, sap que té els dies comptats. La davallada del seu partit, amb ell al capdavant, ja el va deixar a la corda fluixa. Però es va negociar amb la cúpula aguantar per passar les hores baixes. El que no li està resultant gens fàcil és trobar algú que pugui ser el relleu entre les seves files o, en cas de necessitat, que lideri un cartell electoral que permeti una certa recuperació.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari