Aragonès i la nova Catalunya dels grans esdeveniments

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va iniciar el mandat prometent la transformació social, la verda, la feminista i la democràtica per a Catalunya. Però ningú va esmentar cap mena de transformació en el model de base. Però la realitat és que des que Aragonès és a la presidència han pres protagonisme un seguit d’iniciatives que col·loquen Catalunya al capdavant dels territoris que fomenten i volen acollir grans esdeveniments internacionals, com a palanca de canvi de model productiu, de fesomia del paisatge i d’impuls de l’economia.

Sigui pel motiu que sigui, des que Aragonès és president, Catalunya impulsa més que mai els Jocs Olímpics d’hivern, Barcelona acollirà la Copa Amèrica de vela i es plantegen ampliacions d’esdeveniments com el Mobile. És la nova Catalunya dels grans esdeveniments.

(Visited 83 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari