Aragonès i la nova Catalunya dels grans esdeveniments

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va iniciar el mandat prometent la transformació social, la verda, la feminista i la democràtica per a Catalunya. Però ningú va esmentar cap mena de transformació en el model de base. Però la realitat és que des que Aragonès és a la presidència han pres protagonisme un seguit d’iniciatives que col·loquen Catalunya al capdavant dels territoris que fomenten i volen acollir grans esdeveniments internacionals, com a palanca de canvi de model productiu, de fesomia del paisatge i d’impuls de l’economia.

Sigui pel motiu que sigui, des que Aragonès és president, Catalunya impulsa més que mai els Jocs Olímpics d’hivern, Barcelona acollirà la Copa Amèrica de vela i es plantegen ampliacions d’esdeveniments com el Mobile. És la nova Catalunya dels grans esdeveniments.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.