A quin convidat del FAQS acusa la seva presentadora de maleducat?

Cristina Puig entrevistant Ramon Cotarelo

Al politòleg madrileny Ramón Cotarelo. En una entrevista al diari Ara, en l’escaiença de la celebració dels 200 FAQS, programa que Cristina Puig presenta a TV3, la periodista respon a la pregunta: “En retrospectiva, hi ha algun personatge a qui no s’hauria d’haver convidat?”, dient: “Ramon Cotarelo”. Ras i curt. I s’explica: “Va ser un maleducat. En aquell moment, si hagués pogut, m’hauria agradat dir-li: “Si vostè no està bé aquí, pot agafar i marxar”. No ho vaig fer, error meu…”.

Òbviament, Cotarelo ha trigat poc a respondre, i en termes similars. En un article d’opinió publicat a El Món i titulat “En defensa pròpia”, qui en el seu dia va ser un fitxatge estrella de l’independentisme, per molts ara estrellat, respon afirmant que en aquella entrevista “l’única maleducada, prepotent i grollera va ser ella”. Així, a Cotarelo, que es fa l’ofès, li crida l’atenció que, després de 200 programes, “amb desenes de convidats (i molts espanyols, d’extrema dreta), l’únic que rep soc jo”.

En el seu article, Cotarelo fa giragonses fins a acabar assenyalant el periodista Sergi Sol (ERC) com el culpable de tots els mals que pateix TV3. I és que Cotarelo, a qui fa quatre dies que l’independentisme li reia totes les gràcies, fins que se’ls va girar en contra, se sent perseguit per alguns indepes i vetat per TV3 que, “com tothom sap”, “està monopolitzada per ERC”.

(Visited 316 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari