Élite Taxi convoca una marxa lenta a Barcelona contra la pujada dels carburants

L'associació exigeix solucions a la Generalitat i a l'AMB davant d'una situació "insuportable"

Mobilització de taxistes a Barcelona
Mobilització de taxistes a Barcelona

L’associació Élite Taxi ha convocat una marxa lenta el pròxim dimecres 23 de març com a protesta per l’augment de preu dels carburants. Segons ha explicat l’entitat en un comunicat, la mobilització començarà a la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona El Prat i acabarà al Parlament de Catalunya. Així ho va aprovar l’assemblea el passat 14 de març, la qual reclama solucions a l’Administració.

“La inflació del 8% i la pujada desorbitada del combustible del 35% en l’últim any ens està portant a un dia a dia insuportable, creant un estat d’angoixa constant que no podem tolerar més. Aquestes pujades suposen aproximadament uns costos afegits de 3.000 euros anuals pels taxistes”, denuncia Élite Taxi, que assenyala que les administracions de les quals depenen “no poden posar-se de perfil” davant d’aquesta situació”. “Exigim solucions a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i a la Generalitat, ja sigui en una revisió urgent de les tarifes o ajudes directes al sector”, expressa el comunicat de l’associació.

El mateix dia de la marxa lenta, Élite Taxi preveu reunir-se amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i després s’afegirà a altres protestes convocades per sindicats i altres associacions. CCOO, UGT, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), la unió d’autònoms UATAE i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (Confavc) han convocat una manifestació unitària sota el lema ‘Frenem els preus, evitem la pobresa’.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari