Quanta expectació aixeca el nou llibre de memòries presidencials de Torra?

Tapa de 'Les hores incertes'
Tapa de 'Les hores incertes'

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha difós el passat 4 de març que presentarà, el pròxim 28 de març a Barcelona, el segon volum de les seves memòries com a president de la Generalitat durant la primera etapa de la pandèmia de la covid-19.

L’arribada d’aquest nou volum de Dietari de Canonges, titulat Les hores incertes, ha generat un ressò discret fins ara en aquesta xarxa social: l’expresident hi supera els 256.000 seguidors, però l’anunci del llibre hi acumula 267 retuits i 876 m’agrada a l’inici d’aquesta setmana.

La repercussió en els mitjans no ha existit fins ara, ni tan sols en els més afins a Torra. Sector editorial a banda, l’anunci sí que ha rebut l’atenció en forma de retuit de l’advocat Gonzalo Boye, amb qui presentarà el volum, a més d’aquest comentari en castellà: “Va a estar muy bien, President”.

El segon llibre de Torra com a expresident arriba un any després del primer volum, Les hores greus, que va aixecar una certa expectació, però que no va figurar entre les recomanacions per Sant Jordi de Junts, formació de la qual l’expresident s’ha mantingut al marge.

(Visited 202 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari