L’exdirector de Bombers nega haver signat l’adjudicació dels contractes per al manteniment dels vehicles

Pardo assegura que no hi havia cap comissió del 2% sinó que anteriorment s'havien pagat despeses variables de gestió

bombers camions
Camions de Bombers

L’exdirector general dels Bombers de la Generalitat Manel Pardo ha assegurat aquest divendres al jutjat que ell no signava l’adjudicació dels contractes de manteniment dels vehicles ni sap per què abans del 2018 es pagaven uns diners a l’empresa adjudicatària en concepte de despeses variables de gestió.

Segons ha explicat a la magistrada que investiga possibles irregularitats en la contractació de l’empresa Iturri, els contractes de manteniment havien estat “històricament infradimensionats” i el mes d’abril passat van saltar les alarmes quan la partida pressupostària per pagar aquest manteniment es va quedar sense saldo.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides