Cuevillas va proposar tres vegades que Pau Juvillà renunciés a l’escó

El membre de Junts per Catalunya ha admès que si ell hagués estat el president del Parlament, no hauria desobeït

Jaume Alonso-Cuevillas i Laura Borràs
Jaume Alonso-Cuevillas i Laura Borràs

El diputat Jaume Alonso-Cuevillas va proposar fins a tres vegades que Pau Juvillà renunciés al seu escó com a diputat. El membre de Junts per Catalunya ho va fer en les diferents reunions que els tres partits independentistes feien per resoldre la situació del cupaire.

Veient que la situació estava poc controlada i que no es trobava la manera de desobeir, Alonso-Cuevillas va proposar tres vegades, en diferents reunions, que fos Juvillà qui renunciés al seu escó i així acabar el problema. Precisament el mateix Cuevillas aquest dijous a La 2 ha explicat que si ell hagués estat el president del Parlament, no hauria desobeït.

Tot plegat el mateix dia que s’ha conegut la proposta que havia plantejat la presidenta del Parlament, Laura Borràs, a ERC i la CUP. Es tractava de mantenir la desobediència, no cobrir les vacants dels diputats inhabilitats i demanar al Govern que obeís el Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.