JxCat redobla el seu rebuig a la taula de diàleg

Junts per Catalunya (JxCat)  torna a carregar contra la taula de diàleg entre el Govern espanyol i el de la Generalitat. El president català, Pere Aragonès, ha anunciat que farà una ronda de reunions amb partits i entitats independentistes per bastir la seva proposta de full de ruta sobiranista, que té previst explicar en una conferència pública el 14 de febrer.

I només anunciar-se aquest moviment, JxCat va llançar els seus portaveus, líders i cares visibles a carregar de nou durament contra la taula de diàleg. I és que a Junts creuen que el president començarà a despenjar-se de la taula de diàleg en veure que no té resultats, i per això volen arribar al trencament com el partit que ja havia avisat que el final seria aquest. El relat encara pesa molt.

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, ha enviat un dels seus col·laboradors a fer arribar un missatge al president de la Generalitat, Pere Aragonès. Sànchez creu que no hi ha prou contacte entre ells. L’entorn d’Aragonès, però, considera que el vicepresident, Jordi Puigneró, és el seu interlocutor principal. Tanmateix, sembla que això no convenç Jordi Sànchez, que no confia prou en l’habilitat política del seu home al Govern.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.