Qui té enveja de Juvillà?

Pau Juvillà

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha fet pública la seva enveja pel que considera un tracte diferent del que va rebre ell i el que ha rebut la inhabilitació del diputat de la CUP, Pau Juvillà. En una piula, citant una notícia d’ACN, Torra escriu: “Ja m’hauria agradat a mi haver tingut aquesta votació. Gràcies per la defensa de la sobirania del Parlament que esteu fent MHP Laura Borràs“. En la notícia, ACN explica: “El ple del Parlament aprova defensar l’escó Pau Juvillà al Suprem amb els vots d’ERC, Junts, la CUP i els comuns; l’abstenció del PSC i el vot en contra de la resta”.

Això no obstant, els seguidors de Torra es divideixen entre els que aplaudeixen la queixa de l’expresident i elogien la presidenta Borràs alhora que critiquen l’expresident del Parlament, Roger Torrent -president de quan van inhabilitar Torra-, i els que li recorden que en el seu cas el ple del Parlament també va aprovar defensar l’escó de Torra, com ha passat ara amb Juvillà.

Als dos se’ls va acusar i condemnar per temes similars, la no retirada de pancartes o llaços grocs en favor dels presos independentistes.

(Visited 220 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari