Cada dia és el primer dia

Aquesta setmana, EL TRIANGLE està de festa. Celebrem els 32 anys de la sortida de la primera edició de la revista als quioscs d’arreu de Catalunya. Ho fem amb l’energia al màxim, malgrat que la covid també ha colpejat (lleument) alguns dels nostres companys de feina. Teletreball i canya.

En aquests 32 anys n’hem viscut i n’hem patit de tots els colors. Sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana haig d’anar a un judici (un més) que m’ha instat el “pop” Mediapro, de Jaume Roures. Però, malgrat tots els entrebancs, estem dempeus i amb la ferma convicció que hem fet i fem el que calia i el que cal  fer i que el temps sempre ens dona la raó en tots els combats periodístics que lliurem i que sempre acabem guanyant.

Avui, EL TRIANGLE és un fèrtil nucli de grans professionals del periodisme, del disseny i de la gestió empresarial. Gràcies a tots ells, generem un ventall de publicacions, guiades per l’esperit de construir una societat més justa, més fraternal i més transparent. Sent exigents i implacables amb els poders democràtics, per tal que administrin honestament els recursos públics, i donant veu i fent-nos ressò dels neguits i dels anhels de les capes més desfavorides de la població.  Han passat 32 anys, però cada dia és com el primer dia.

El setmanari EL TRIANGLE va néixer abans d’Internet i aquí estem, malgrat els apocalíptics i els enemics que ens han volgut enterrar mil-i-una vegades. A més de la revista impresa, fem el diari digital eltriangle.eu, que ara llegeixes i que actualitzem 7/7 i 24/24, amb notícies exclusives i d’impacte.

Dins d’eltriangle.eu, tenim dos mitjans autònoms: Clam Nou, dedicat a l’actualitat blaugrana, amb informació crítica i punyent, i El Triangle TV, a càrrec de l’Àngel Guerrero. Des de l’any 2017, també fem el diari digital LA VALIRA (lavalira.eu), focalitzat, amb vocació transformadora, en l’actualitat del Pirineu i d’Andorra.

I no parem. L’any 2019 vam endegar EL TRAPEZIO (eltrapezio.eu), el primer diari  digital ibèric, en portuguès i espanyol, que promou la intercomprensió, la confederació dels Estats peninsulars i la dimensió mundial de la iberofonia. D’aquest projecte n’ha nascut el llibre Iberia, tierra de fraternidad, que vam presentar la setmana passada a la Biblioteca Arús i amb el qual encetem la nostra pròpia editorial que, des d’ara, publicarà amb regularitat  volums frapants, revulsius i innovadors.

Per celebrar el nostre 32 aniversari, hem posat en marxa la nova plataforma online, que us permetrà conèixer i comprar tots els productes que fem. Entre d’altres novetats, aquest any també tenim en cartera llançar una nova línia de publicacions locals, per trencar l’omertà en ciutats on la circulació de la informació crítica està segrestada pels poders caciquils.   

Aquesta realitat i aquests projectes m’omplen d’il·lusió i mantenen viva i intacta la meva passió pel periodisme. Tot això no seria possible sense el gran equip de treball que dona solidesa a l’existència i a l’expansió d’aquest grup multimèdia, al qual felicito i dono les gràcies des d’aquí, començant per Luci Carrasco, la llum que, des del primer dia, guia la nostra singladura. 

Vull fer esment especial a l’última incorporació a l’empresa, la periodista Mireia Màrquez, jove i brillant. I també a Carles, Òscar, Pep, Pablo, Siscu, David, Paqui, Xavi, Susana, Carme, Francesc, Alejandro, Antonio, Andreia, Jaume, Jordi, Joaquín, Enrique, Josep… i a tota la gran família que es deixa la pell cada dia per fer que la nau avanci.

En la celebració d’aquests 32 anys, els lectors i els anunciants de les nostres publicacions sou la base essencial, sense la qual aquest somni mai s’hauria pogut materialitzar. A tots vosaltres, moltes gràcies per la confiança que ens feu.

En la història del periodisme de Barcelona, les festes que organitza EL TRIANGLE han esdevingut llegendàries. Ara mateix no són moments propicis, però sí que puc anticipar que, en els pròxims mesos, tornarem a fer una celebració, i ben grossa!

PS.: La dimensió d’aquest projecte mediàtic que encapçalo no s’acaba amb EL TRIANGLE, eltriangle.eu, El Triangle TV, Clam Nou, lavalira.eu, eltrapezio.eu, l’editorial de llibres, la plataforma online…  Tinc altres idees que em bullen al cervell i al cor i que lluitaré perquè esdevinguin una esplèndida realitat. Ja us aniré donant notícies. Sempre endavant!

(Visited 252 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari