Andorra Telecom, víctima d’atacs informàtics per a boicotejar una competició de ‘youtubers’

Els 'hackers' han limitat la connexió a Internet al país pirinenc coincidint amb un torneig basat en 'El joc del calamar'

La connexió d’Internet d’Andorra ha estat víctima els últims dies de diferents atacs de denegació de servei (DDoS) coincidint amb una competició de youtubers. Els hackers han aconseguit boicotejar diferents partides del videojoc Minecraft en un torneig basat en l’exitosa sèrie de Netflix El joc del calamar en el qual participen alguns dels creadors de contingut més coneguts instal·lats al país pirinenc per a pagar menys imposats. És el cas de, per exemple, ElRubius i TheGrefg.

Andorra Telecom va confirmar a través de Twitter que la xarxa d’Internet estava sofrint “un ALTRE atac de denegació de servei (DDoS)” que podia fer que alguns usuaris tinguessin dificultats per a navegar per Internet. També confirmava que està treballant per a mitigar-ho.

Segons informa Altaveu, no és casual que els atacs informàtics comencin a l’hora en què els streamers es connecten al servidor per a jugar en línia Minecraft, tant divendres com dissabte. Els pirates de la xarxa saben quan i com actuar per a boicotejar les proves en les quals participen els creadors de contingut. De fet, el murcià TheGrefg ja va sofrir els mateixos atacs durant la seva emissió de Nit de Cap d’Any.

Les afectacions al servei d’Internet ofert per Andorra Telecom han generat multitud de comentaris a les xarxes socials. No han faltat les bromes i mems, però sobretot la indignació dels usuaris andorrans, víctimes col·laterals d’uns atacs que tenen els seus veïns youtubers a la diana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.