Per què un destacat puigdemontista assenyala Puigdemont?

Ramón Cotarelo
Ramón Cotarelo

Com si fossin peces de dòmino, els dirigents, entitats i partits independentistes han caigut en desgràcia, un darrere l’altre, per al politòleg madrileny Ramón Cotarelo.

Després de manifestar el seu rebuig emfàticament contra ERC -cosa que encara fa habitualment- i la CUP, ara és el torn de Junts, la tercera formació independentista per la qual s’ha inclinat públicament els darrers anys.

El fet més extraordinari és que no s’estigui limitant a carregar contra el secretari general, Jordi Sànchez, per determinades manifestacions, sinó que ha assenyalat també l’expresident Carles Puigdemont.

Cotarelo dubta de Puigdemont, com ha deixat clar aquest cap de setmana a un usuari de Twitter que li havia respost que només confiava en l’expresident i actual eurodiputat.

El mateix Carles Puigdemont que no desautoritza Jordi Sànchez que, com els seus amics d’ERC, no vol cap independència?”, ha replicat el politòleg usant el nom de Twitter de l’expresident [email protected]; per tant, adreçant-li el retret.

De fet, Cotarelo havia escrit just abans, sobre l’opció de votar Puigdemont: “Jo, no. Ningú no em diu el que he de fer. Votaré qui jo cregui que és independentista de debò“.

L’adhesió d’aquest politòleg al líder de Junts sembla difícilment recuperable, si es té en compte, a més, que també li retreu -igualment, citant-lo a Twitter- els elogis a Jordi Cuixart, ara que ha anunciat que no continuarà al capdavant d’Òmnium Cultural: “Tot l’establishment «independentista», Carles Puigdemont, Pere Aragonès, Oriol Junqueras, Pilar Rahola, etc., etc., agraint a l’unionista Jordi Cuixart els serveis prestats. Quina farsa tot plegat!“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.