Quanta activitat publica el butlletí del Consell per la República?

Carles Puigdemont ensenya el seu carnet digital del Consell per la República Catalana
Carles Puigdemont ensenya el seu carnet digital del Consell per la República Catalana

No s’ha publicat res enguany, de moment, al butlletí del Consell per la República (CxRep), estrenat el passat 19 de setembre.

La darrera publicació correspon al passat 14 de desembre. Va ser la denominada “resolució Núm. 15”, una entrada “Relativa a la substitució de representant per renúncia” d’allò més misteriosa, per cert, ja que evitava posar el nom sencer de la persona que hi renunciava: només les seves inicials (L.P.B.) i la demarcació per la qual va ser elegida (Alt Pirineu, Aran i Andorra).

Abans d’aquesta, hi consta una entrada sobre la “Constitució oficial de les Comissions de l’Assemblea de Representants”, amb enllaços a vídeos allotjats a YouTube sobre la constitució d’aquestes comissions, d’una de les quals és secretària l’activista i rapera Júlia Balés, protagonista crispada d’un vídeo que es va fer viral a finals de l’any passat, on exclamava, demanant més implicació a l’activisme independentista: “No sé si enteneu lo que és tenir ganes de cardar-se un tiro“.

En resum, el butlletí d’aquesta iniciativa privada impulsada per l’expresident Carles Puigdemont acumula 15 dies i 21 publicacions: dos dies del setembre (amb tres entrades relatives a la convocatòria d’eleccions a l’assemblea del CxRep), cinc dies de l’octubre (amb un total de set entrades), sis dies del novembre (nou entrades) i dos dies del desembre (dues entrades).

(Visited 239 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari