CaixaBank reparteix més de 26.400 regals a nens i nenes en situació de pobresa

CaixaBank ha tancat una nova edició de la iniciativa solidària “L’Arbre dels Somnis”, que ha aconseguit lliurar més de 26.400 regals de Nadal a nens i nenes en situació de vulnerabilitat de tota Espanya.

En aquesta quarta edició del programa, CaixaBank ha comptat amb la participació de milers d’empleats, clients de l’entitat i integrants del programa de Voluntariat. De la mà de 452 entitats socials, durant tres setmanes s’ha coordinat la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes, el lliurament d’aquestes a tots els participants, així com la gestió de l’entrega de regals a través de les oficines CaixaBank perquè tots tinguin un detall al llarg de les festes.

Amb els més de 26.400 regals repartits en aquesta edició, l’entitat financera ha superat els 96.000 regals distribuïts al llarg de la iniciativa “L’Arbre dels Somnis”, la primera edició dels quals es remunta a l’any 2017. L’objectiu de l’entitat s’ha focalitzat a fer realitat els desitjos de tots els nens i nenes vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats autònomes, com les adherides al programa CaixaProinfancia de la Fundació “la Caixa”. Entre les organitzacions col·laboradores destaquen Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d’àmbit local.

Col·laboració amb El Corte Inglés

Per cinquè any consecutiu, CaixaBank ha pogut arribar a milers de nens i nenes amb dificultats. A més, en aquesta edició, i per primera vegada, CaixaBank també ha ampliat la seva col·laboració de la mà d’El Corte Inglés.

Fruit de l’acord entre totes dues entitats, El Corte Inglés ha donat més de 400 regals a la campanya que, canalitzats a través de Creu Roja, han anat destinats a refugiats a Espanya que no han tingut l’oportunitat d’escriure la seva carta.

La iniciativa ha pogut superar les expectatives marcades inicialment gràcies a la implicació de tota la xarxa territorial del banc.

CaixaBank compta amb la major xarxa comercial del sector financer a Espanya, amb més de 4.000 oficines, està present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. Aquest fet li ha permès consolidar una de les iniciatives solidàries de referència en aquestes dates.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari