Quin cessament ha passat desapercebut?

Presó de Brians 2
Presó de Brians 2

Foto: Jordiferrer (Wikimedia Commons)

El cessament de la directora de la presó de Brians 2, Brigida Blazquez, per part del Departament de Justícia de la Generalitat. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) del passat dilluns, 27 de desembre, ha publicat la finalització de l’etapa d’aquesta directora, que va accedir al càrrec l’octubre del 2020, però encara no el nom del seu substitut.

L’adeu de Blazquez, amb efectes del 19 de desembre i contingut en una resolució del dia 21, transcendeix uns dies després que el del gerent de la mateixa presó, Jordi Fustangueras, publicat en el DOGC del passat dia 13, per a qui tampoc s’ha anunciat un substitut encara.

Aquests canvis a la cúpula de Brians 2 arriben després que el cap de la unitat del servei interior del mòdul 4 d’aquesta presó resultés ferit i quedés inconscient a principis d’aquest mes a causa de l’agressió d’un intern. Arran d’aquest fet, que allarga una llista de gairebé 300 agressions a funcionaris fins al 31 d’octubre d’enguany, segons el sindicat CSIF, treballadors de les presons de Brians 1 i Brians 2 van protestar concentrant-se i tallant els accessos.

La previsió és que el gener del 2022 entri en vigor el nou protocol de la Generalitat contra les agressions a les presons.

(Visited 287 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari