Quina alarma apaga i encén Quim Torra?

L'expresident Quim Torra, manifestant-se amb Laura Borràs per la immersió en català

La del risc de contagi de la covid-19. L’expresident de la Generalitat Quim Torra, amb hores de diferència, ha passat d’escriure a Twitter aquest dissabte “Independència! Lluís Llach al rescat del país”, comentant el concert del cantautor i exdiputat al Palau Sant Jordi d’aquest cap de setmana, a considerar, també a Twitter, que “superar els 300 ingressats a l’UCI ens hauria d’encendre totes les alarmes i actuar ja”, aquest diumenge.

Torra, durant la seva darrera etapa com a president, marcada per l’esclat de la pandèmia de la covid-19, va emfatitzar sovint en la necessitat d’extremar les precaucions i es va alinear amb les postures més restrictives, acusant el govern d’Espanya de no prendre decisions assenyades ni prou responsables.

L’expresident, que manté com a imatge del seu perfil de Twitter el lema de la Generalitat per combatre la pandèmia -“Distància, mans, mascareta”-, no només ha celebrat el concert de Llach, sinó que ha participat, a més, en la mobilització en contra del 25% de castellà a les escoles catalanes, també aquest dissabte.

(Visited 241 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari