Junts presenta una querella contra Pablo Casado per calúmnies, injúries i incitació a l’odi

El secretari general del partit, Jordi Sànchez, diu que no poden "acceptar de cap manera les seves paraules i la seva demagògia"

Quim Jubert, Jordi Sànchez i Jordi Pina

Foto: @JuntsXCat

Junts per Catalunya ha presentat davant la sala segona del Tribunal Suprem una querella contra el líder del PP, Pablo Casado, per calúmnies, injúries i incitació a l’odi després de les seves paraules contra l’escola catalana. El secretari general del partit, Jordi Sànchez, ha argumentat que Casado “busca un enfrontament en la societat catalana” i “debilitar els docents”.

“No podem acceptar de cap manera les seves paraules, que va dir d’una manera demagògica, conscient que estava mentint”, ha afegit Sánchez. Els postconvergents no han volgut esperar a conèixer l’opinió dels serveis jurídics del Govern, que, segons va confirmar el president Pere Aragonès, estan estudiant emprendre accions legals contra Casado.

L’últim atac de Pablo Casado al model educatiu i lingüístic català es va basar en una sèrie de preguntes retòriques plagades de falsedats. “Es pot tolerar de veritat que a un nen de cinc anys se li demani apedregar i aïllar en classe? Es pot tolerar que hi hagi professors amb instruccions per a no deixar anar al bany a nens perquè parlen en castellà? Es pot tolerar que hi hagi nens que perquè parlen en castellà al pati els fiquessin pedres en la motxilla? Es pot tolerar que als fills de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional se’ls assenyali en classe i es digui que aquests nens no poden estar integrats?”, va dir el president del PP.

En la redacció de la querella hi han participat Quim Jubert, secretari d’afers jurídics de Junts, i l’advocat Jordi Pina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.