El Govern no preveu noves restriccions a Catalunya, tot i titllar la situació de “pèssima”

La portaveu apunta que la previsió és que les dades "continuïn empitjorant a Catalunya les dues setmanes vinents"

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja

Després de descriure l’actual situació pandèmica de molt complicada i amb unes dades pèssimes, el Govern no preveu instaurar noves restriccions per la pandèmia per les festes de Nadal. Un contrast que ha cridat l’atenció avui en la compareixença de la portaveu del Govern, Patricia Plaja.

Plaja ha apuntat que la previsió és que les dades “continuïn empitjorant a Catalunya les properes dues setmanes” i que caldrà veure com empitjoren per decidir si cal prendre mesures.

En qualsevol cas, ha descartat fixar un llindar concret, ja que en aquesta sisena onada “no hi ha un únic indicador, són diversos” i l’impacte més gran s’està veient als Centres d’Assistència Primària (CAP) per la menor severitat de la malaltia als vacunats.

D’altra banda, Plaja ha assegurat que el certificat covid “funciona correctament” en termes generals d’aplicació i ús, i que la ciutadania ha entès que la finalitat és compartir espais amb la mínima presència del virus possible. Fins ara, els Mossos d’Esquadra han realitzat 1.631 inspeccions per comprovar-ne el funcionament i en només dos casos han aixecat acta per mal ús.

(Visited 344 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari