13 ferits, tres de greus, en un incendi que ha afectat una empresa a l’Arboç

El foc s'ha iniciat a l'aparcament i ha causat una explosió que ha afectat una planta de tractament de residus

L'incendi a l'empresa de tractament de residus situada a l'Arboç

Foto: @bomberscat

L’incendi que s’ha iniciat aquest divendres al matí al pàrquing de l’empresa Catalana de Residuos, dedicada al tractament de residus i situada en un polígon industrial de l’Arboç (Baix Penedès), ha causat 13 ferits, quatre dels quals han hagut de ser traslladats a centres hospitalaris -tres en estat greu i un més lleu-. El foc ha causat una explosió a la nau de reciclatge, on hi havia diversos productes inflamables, i l’ha cremada completament, afectant també tres remolcs de camió i una cisterna del solar del costat, així com sis cotxes aparcats al carrer.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 11 del matí, després que els veïns sentissin l’explosió, i quan han arribat al polígon Foix del municipi l’incendi ja estava totalment desenvolupat, i no s’ha donat per controlat fins a les 14 hores. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també s’ha desplaçat fins al lloc dels fets, on han assistit les 13 persones afectades: tres ferides greus, traslladades a l’hospital Vall d’Hebron; una de menys greu, evacuada a l’hospital del Vendrell; i 9 ferides lleus.

Com a mesura preventiva, agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local han tallat l’accés al polígon i han desallotjat les persones que es trobaven en les naus properes a la sinistrada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.