13 ferits, tres de greus, en un incendi que ha afectat una empresa a l’Arboç

El foc s'ha iniciat a l'aparcament i ha causat una explosió que ha afectat una planta de tractament de residus

L'incendi a l'empresa de tractament de residus situada a l'Arboç

Foto: @bomberscat

L’incendi que s’ha iniciat aquest divendres al matí al pàrquing de l’empresa Catalana de Residuos, dedicada al tractament de residus i situada en un polígon industrial de l’Arboç (Baix Penedès), ha causat 13 ferits, quatre dels quals han hagut de ser traslladats a centres hospitalaris -tres en estat greu i un més lleu-. El foc ha causat una explosió a la nau de reciclatge, on hi havia diversos productes inflamables, i l’ha cremada completament, afectant també tres remolcs de camió i una cisterna del solar del costat, així com sis cotxes aparcats al carrer.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 11 del matí, després que els veïns sentissin l’explosió, i quan han arribat al polígon Foix del municipi l’incendi ja estava totalment desenvolupat, i no s’ha donat per controlat fins a les 14 hores. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també s’ha desplaçat fins al lloc dels fets, on han assistit les 13 persones afectades: tres ferides greus, traslladades a l’hospital Vall d’Hebron; una de menys greu, evacuada a l’hospital del Vendrell; i 9 ferides lleus.

Com a mesura preventiva, agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local han tallat l’accés al polígon i han desallotjat les persones que es trobaven en les naus properes a la sinistrada.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari