Ada Colau, Jéssica Albiach i Candela López renovaran el seu mandat al capdavant dels Comuns

L'alcaldessa de Barcelona crida a "reteixir aliances" en la III Assemblea Nacional del seu partit

Foto: @jessicaalbiach

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la portaveu d’En Comú Podem en el Parlament, Jéssica Albiach; i l’ex alcaldessa de Castelldefels, Candela López, renovaran aquest cap de setmana el seu lideratge al capdavant de Catalunya En Comú. La formació morada celebra la seva III Assemblea Nacional al llarg del dissabte i el diumenge en el recinte de l’INEFC de Montjuïc.

Colau, Albiach i López encapçalen l’única candidatura que s’ha presentat en el procés intern de renovació dels òrgans de direcció, l’Executiva Nacional i el Consell Nacional, sota el lema ‘Arrelar per Guanyar’. Els 922 inscrits en la formació hauran de ratificar l’elecció de les tres coordinadores nacionals, que ocupen el càrrec des del 20 de novembre de 2019.

En el primer dels actes programats per al cap de setmana, Ada Colau ha cridat a “reteixir aliances” de cara a consolidar el projecte i ha posat en valor el treball del seu partit per a resoldre el conflicte polític català: “Ens deien que era impossible, i ja són aquí els indults, la taula de diàleg. Ja veiem la llum i una nova etapa que Catalunya necessita”.

Colau també ha fet referència a l’esdeveniment ‘Otras Políticas’ celebrat dissabte passat a València i ha dit que allà “es va materialitzar un projecte d’Estat que vol sumar més que mai i on no sobra ningú”.

“La il·lusió de València és vostra”, ha manifestat Colau. De fet, l’assemblea dels comuns conjuga molts dels ingredients de l’acte en la capital del Túria. Al costat de l’alcaldessa de Barcelona estaran també la vicepresidenta del Govern espanyol i ministra de Treball, Yolanda Díaz -cridada a liderar la pròxima candidatura esquerrana a les generals-; i la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

A diferència de la setmana passada, a Barcelona sí que participarà Podemos. La ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, enviarà un vídeo i la secretària d’organització dels morats, Lilith Verstrynge, assistirà a l’acte. També hi estaran el ministre de Consum, Alberto Garzón, i el d’Universitats, Manuel Castells, així com altres representants de la formació a escala nacional i membres d’altres partits polítics convidats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides