Salut notifica més de 400 hospitalitzats per la covid-19

La xifra d'ingressats a Catalunya no era tan elevada des de principis d'octubre

Atenció a un pacient afectat per la covid-19
Atenció a un pacient afectat per la covid-19

Les dades epidemiològiques a Catalunya continuen empitjorant. El nombre d’ingressats a causa de la covid-19 ha tornat a assolir xifres que no es registraven des de principis d’octubre, i la resta d’indicadors segueixen a l’alça. Segons les darreres dades del Departament de Salut, aquest dijous hi ha 401 persones hospitalitzades, de les quals 91 es troben en les unitats de crítics.

La velocitat de transmissió (Rt) és d’1,46, mentre que el risc de rebrot (EPG) ha pujat set punts les darreres 24 hores, situant-se en 148. D’altra banda, s’han notificat 1.676 nous contagis i 11 defuncions, sumant un total de 1.019.895 positius i 24.072 morts des que va començar la pandèmia.

El percentatge de positivitat dels tests d’antígens i les PCR fetes durant l’última setmana és del 3,54% i, respecte a la incidència acumulada, a set dies (IA7) se situa en 65,19, i a catorze (IA14) en 104,20 casos per cada 100.000 habitants.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides