Quin és el darrer retret puigdemontista a TV3?

Josep Lluís Alay, a TV3
Josep Lluís Alay, a TV3

Josep Lluís Alay, el responsable de l’oficina que Carles Puigdemont té com a expresident de la Generalitat, està a sobre dels informatius de TV3, com ha tornat a demostrar aquest cap de setmana.

L’ordre de les informacions al TN Vespre d’aquest diumenge no li ha acabat de fer el pes, ja que l’assemblea del Consell per la República no ha tingut el lloc que considera que mereix. Per això, en un missatge publicat a Twitter, ha indicat que el TN n’ha parlat “quan ha acabat amb Buenos Aires, Cuba i en Carrizosa”.

Fa un mes, va expressar el seu rebuig a la cobertura informativa sobre el volcà de La Palma -“Prou amb el volcà, si us plau!!!”- fins al punt de sentenciar: “Vergonya informativa”. “Quant està constant a TV3 mantenir aquest desplegament informatiu del qual ni en parlen ja moltes cadenes espanyoles? No passa res al món que tingui més interès per als catalans?”, qüestionava Alay aleshores.

També els exconsellers Lluís Puig i Josep Rull han criticat darrerament determinades decisions editorials de Catalunya Ràdio i TV3. Com Alay, Puig es va pronunciar en contra de la cobertura realitzada sobre l’erupció de La Palma, i Rull va criticar que El Matí de Catalunya Ràdio emetés un reportatge sobre el desè aniversari de la darrera corrida de toros a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.