Demanen fins a vuit anys de presó per a Bustos per endollar personal

El cas també esquitxa el seu germà Paco Bustos, amb una petició de 5 anys de presó

Sense títol
Sense títol

La Fiscalia Anticorrupció demana fins a vuit anys de presó per a l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos pels delictes de falsedat documental, prevaricació i malversació de cabals públics, i 3 més pel delicte continuat de tràfic d’influències, a més de multes de 205.500 euros i 5 i 7 anys d’inhabilitació, respectivament. També es demanen cinc anys de presó per al seu germà Paco Bustos, cinc anys d’inhabilitació especial i multa de 5.500 euros per falsedat documental, prevaricació i malversació de cabals públics.

La jutgessa del jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell, que instrueix el cas Mercuri, ha donat per finalitzada la instrucció de la peça número 31 i ha donat trasllat de l’escrit d’acusació de la fiscalia anticorrupció. Aquesta peça investiga la contractació irregular de Solé Costa i de l’exregidora socialista de Sabadell Anna Carrasco al Consorci per la Gestió de Residus del Vallès Occidental, i de Carmen Sendrós Díez a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

També fa una petició de dotze anys d’inhabilitació pel delicte de prevaricació administrativa per a qui llavors era gerent del Consorci de Residus, Paco Fernández Ortega.

(Visited 163 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari