El projecte de Hard Rock concentra més de la meitat de la inversió de la Generalitat al Camp de Tarragona

Els pressupostos del govern català preveuen destinar a comprar els terrenys del macrocomplex 120 milions dels 226 milions assignats a la zona

El conseller d'Economia, Jaume Giró, presentant els pressupostos
El conseller d'Economia, Jaume Giró, presentant els pressupostos

L’adquisició dels terrenys on s’aixecarà el Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou concentrarà 120 milions d’euros públics, més de la meitat dels 226 milions que té previst invertir la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, segons consta en el projecte de pressupostos que vol aprovar el govern català.

Aquests 226 milions representen un salt significatiu en la inversió pública a la zona, que va ser de 48,9 milions en els anteriors comptes, però la major part de l’increment es destinarà al complex d’oci i joc projectat per Hard Rock.

L’anterior govern de la Generalitat, del qual era vicepresident i conseller d’Economia l’actual president, Pere Aragonès, va reiterar fa un any que el projecte de Hard Rock no costaria ni un sol euro públic, quan es va anunciar que l’Incasòl avançaria 96 milions d’euros per a la compra dels terrenys, i que Hard Rock podria pagar fins a mitjans del 2022.

Els 17,5 milions per a l’hospital Joan XXIII de Tarragona i els 6,3 milions amb què preveu dotar l’hospital Sant Joan de Reus són altres partides per al Camp de Tarragona destacades pel seu import. El projecte de pressupostos tot just enceta ara el procés d’aprovació al Parlament, pendent de les negociacions entre forces polítiques i, en concret, del parer de la CUP, el soci amb qui el govern d’Aragonès ha insistit que vol aprovar els comptes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.