La CUP boicoteja el discurs d’Aragonès sobre els Jocs d’Hivern

Un regidor cupaire i militant d'Arran li retreu que els organitzi, mentre el president de la Generalitat els defensa i afirma que compta amb l'Aragó

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la 32ª Trobada Empresarial al Pirineu

El regidor de la CUP a la Seu d’Urgell i militant d’Arran Bernat Lavaquiol ha boicotejat el discurs del president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la 32a Trobada Empresarial al Pirineu. Lavaquiol ha interromput la intervenció d’Aragonès retraient-li l’organització de les olimpíades d’hivern i cridant “no als Jocs”.

“Pere Aragonès, tu que et fas dir ecologista, ens vols ficar uns Jocs Olímpics (JJOO) d’Hivern en un moment d’emergència climàtica”, ha criticat Lavaquiol, afegint que “els informes de la Generalitat diuen que en 20 anys no hi haurà neu” i que, per tant, “no serà viable”.

Després del boicot, el president de la Generalitat ha defensat la candidatura dels JJOO al Pirineu i s’ha compromès a fer una aposta per uns Jocs “amb clau sostenible”. Aragonès ha considerat les olimpíades d’Hivern del 2030 com una oportunitat per als Pirineus, i ha afirmat que vol comptar amb la complicitat de l’Aragó: “Hi pot haver subseus i algunes proves que es facin altres territoris, i en aquest sentit hi ha negociacions amb l’Aragó“.

La Trobada Empresarial al Pirineu, celebrada al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), ha començat aquest dijous 28 d’octubre i acabarà avui, divendres 29. Com Aragonès, hi ha assistit el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i diverses organitzacions empresarials com Foment del Treball.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.