Quin assessor de Laporta detesta l’alcaldessa Colau?

La mà dreta del president del FC Barcelona, Joan Laporta, l’excapità del dream team d’handbol, Enric Masip, detesta l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i no se n’està de criticar-la obertament de viva veu o utilitzant les seves xarxes socials. Tot i el seu càrrec d’assessor, Masip no es talla un pèl i mostra descaradament aquesta animadversió.

L’últim exemple de la dèria de Masip la trobem al seu compte de Twitter; allà, l’exjugador d’handbol aplaudeix un article crític publicat a La Vanguardia pel periodista Enric Sierra sobre el trànsit i la política viària pel govern de Colau. Aprofitant l’opinió de Sierra, Masip escriu: “És un caos continuat. Abans hi havia retencions en hores punta a determinats llocs, ara és a tota la ciutat. Com diu Sierra, va més destinat a erradicar el cotxe que a protegir el medi”.

Sobre el mateix tema, l’assessor de Laporta ja es va fer ressò també d’una piulada de Toni Feixa, candidat a la presidència del Barça en les darreres eleccions i, per tant, rival de Laporta. Feixa deia: “Abans, sortir de Barcelona per la Diagonal eren 10 min. Amb les brillants idees d’Ada Colau i el seu equip, de 40 min no baixa”.

Reiteradament, Masip escriu o es fa ressò de crítiques dirigides a l’alcaldessa Colau, per temes de trànsit, però i també de seguretat. Especialment actiu ha estat amb els botellots dels darrers, publicant crítiques d’altres o pròpies, en què entre altres coses es demanava fins i tot la dimissió de l’alcaldessa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides