Els macroprostíbuls reobren sense restriccions en l’oferta de serveis

El compliment de mesures com l'obligatorietat de les mascaretes, dubtoses en aquests locals

Imatge d'un club nocturn

Els locals interiors d’oci nocturn han reobert a Catalunya aquesta matinada fins a les sis, després de gairebé un any i mig amb la persiana abaixada. Aquest divendres, a més, els macroprostíbuls de la Jonquera també obriran les portes, tal com ha anunciat el Club Paradise.

“Ens complau anunciar que les autoritats han confirmat la data d’obertura. El Club Paradise obrirà les seves portes el 8 d’octubre 2021 a partir de les 17.00h. Serà imprescindible el passaport covid per entrar“, ha publicat.

Les mesures avalades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a més, inclouen l’obligatorietat de dur mascareta tota l’estona. Només es podrà abaixar per beure a la barra, una norma que difícilment podrà complir-se en els prostíbuls a causa del tipus d’activitats que es desenvolupen.

Com ha pogut saber EL TRIANGLE, la normativa no contempla cap limitació extra pels prostíbuls, els quals, segons el Club Paradise, són considerats també locals d’oci nocturn. De fet, l’establiment mencionat ha respost que “sí” tindrà disponible tota l’oferta de serveis que ofereix.

(Visited 181 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Els macroprostíbuls reobren sense restriccions en l’oferta de serveis”

Feu un comentari