Aragonès demanarà la comissaria de la Via Laietana a la taula de diàleg

La Generalitat pretén convertir-la en un centre d'interpretació de la memòria i de denúncia del franquisme

La comissaria de Via Laietana - Google Maps

El Govern de Catalunya ha proposat a l’executiu central el traspàs de diversos edificis oficials, entre ells la Comissaria de la Policia Nacional a Via Laietana, que vol convertir en un “centre d’interpretació de la memòria i de denúncia del franquisme”.

Aquesta és una de les principals reclamacions que el Govern de Pere Aragonès vol incloure en l’ordre del dia de la reunió sobre traspassos, derivada de la Comissió Bilateral Generalitat-Estat, que preveu reunir-se aquest mes.

A més, la Generalitat ha proposat al govern de Pedro Sánchez abordar el traspàs del servei de Rodalies, després que tots dos governs van acordar en la comissió bilateral del 2 d’agost crear diversos grups de treball, entre ells el de traspassos.

En la trobada del 2 d’agost ja van acordar avançar en els traspassos del MIR, Salvament Marítim i un aspecte de la legislació laboral, però han assegurat que tenen pactat amb el govern espanyol afegir uns quants assumptes més en la pròxima reunió.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.