Nova pròrroga a les parts del cas Pujol per presentar els seus escrits

L'expresident rep l'alta hospitalària després de patir una arrítmia cardíaca

Jordi Pujol
Jordi Pujol

El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha concedit una nova pròrroga, de deu dies més, perquè Jordi Pujol i els seus set fills presentin els seus escrits de defensa contra les acusacions d’haver format una organització criminal que es va enriquir explotant la posició política de l’expresident de la Generalitat.

El termini inicialment establert d’un mes s’exhauria el juliol, però després d’una primera pròrroga, justificada pel volum de la causa, s’exhauria aquest divendres, 1 d’octubre. Ara, una providència del 29 de setembre, coneguda aquest divendres, amplia el termini perquè totes les parts presentin les conclusions abans de l’inici del judici.

La família Pujol Ferrusola va ser enviada a la banqueta dels acusats, juntament amb onze persones més, però amb l’excepció de l’esposa de l’expresident, Marta Ferrusola, exonerada en la causa pels seus problemes de salut, per la presumpta comissió dels delictes d’associació il·lícita, blanqueig de capitals, delicte continuat de falsificació de document mercantil, delicte de frustració en l’execució i set delictes contra Hisenda.

El nou termini per presentar els escrits de defensa en el cas Pujol, per al judici oral del qual encara no s’ha fixat encara una data, ha coincidit amb l’ingrés hospitalari de l’expresident de la Generalitat, que ha patit una arrítmia cardíaca les darreres hores. Pujol, de 91 anys, ha estat donat d’alta aquest divendres i es troba en el domicili familiar, informa Europa Press citant fonts del seu entorn.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.