Pere Aragonès aprofita el debat de política general per plantar Felip VI

El president no assistirà a la inauguració del Saló de l'Automòbil, que presidirà el rei i el president Sánchez

El president Pere Aragonès tornarà a plantar el rei Felip VI i també el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la inauguració del Saló de l’Automòbil a Barcelona, prevista per dijous vinent. Ja ho va fer mesos enrere, quan va plantar el monarca en un acte de Seat. I més recentment, va intentar evitar coincidir amb Felip VI a les jornades del Cercle d’Economia, tot i que en aquest cas sense èxit.

En aquesta ocasió l’excusa per no trobar-se amb el rei és l’inici del debat de política general al Parlament, que comença a les 16 hores. Una hora abans, el president participa a la recepció de Quim Torra que la presidenta de la Cambra, Laura Borràs, ha organitzat. El rei i Sánchez participen abans, a les 14.30 hores, en un dinar amb els organitzadors de la fira i, posteriorment, la inauguraran a les 16.30 hores amb un recorregut per alguns dels expositors instal·lats a la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc.

Aragonès ha excusat la seva presència en tenir aquesta sessió plenària de la Cambra catalana, tot i que sí que hi haurà una “representació institucional de la Generalitat” a l’esdeveniment automobilístic.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.