Pere Aragonès aprofita el debat de política general per plantar Felip VI

El president no assistirà a la inauguració del Saló de l'Automòbil, que presidirà el rei i el president Sánchez

El president Pere Aragonès tornarà a plantar el rei Felip VI i també el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la inauguració del Saló de l’Automòbil a Barcelona, prevista per dijous vinent. Ja ho va fer mesos enrere, quan va plantar el monarca en un acte de Seat. I més recentment, va intentar evitar coincidir amb Felip VI a les jornades del Cercle d’Economia, tot i que en aquest cas sense èxit.

En aquesta ocasió l’excusa per no trobar-se amb el rei és l’inici del debat de política general al Parlament, que comença a les 16 hores. Una hora abans, el president participa a la recepció de Quim Torra que la presidenta de la Cambra, Laura Borràs, ha organitzat. El rei i Sánchez participen abans, a les 14.30 hores, en un dinar amb els organitzadors de la fira i, posteriorment, la inauguraran a les 16.30 hores amb un recorregut per alguns dels expositors instal·lats a la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc.

Aragonès ha excusat la seva presència en tenir aquesta sessió plenària de la Cambra catalana, tot i que sí que hi haurà una “representació institucional de la Generalitat” a l’esdeveniment automobilístic.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari