El Govern dona un càrrec públic a la germana de l’exconsellera Vergés

Núria Vergés i Bosch és la nova directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs

La germana de l'exconsellera Alba Vergés, Núria Vergés

Foto: UB

El Govern ha nomenat aquest dilluns Núria Vergés i Bosch, germana de l’exconsellera de Salut Alba Vergés, nova directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, un organisme adscrit al Departament d’Igualtat i Feminismes, liderat per la consellera Tània Verge.

Núria Vergés és investigadora i professora del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona (UB), i forma part del grup de recerca Copolis sobre Benestar, Comunitat i Control Social i de l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere. Ha estat directora de la Unitat d’Igualtat de la UB, i ha col·laborat amb diversos col·lectius feministes i per la transformació social, a més de treballar en diverses universitats i centres de recerca catalans i internacionals.

La germana de l’exconsellera Vergés és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha cursat màsters relacionats amb les polítiques públiques i socials i és doctora en Societat de la Informació i del Coneixement per la UOC-In3.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.