El Govern dona un càrrec públic a la germana de l’exconsellera Vergés

Núria Vergés i Bosch és la nova directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs

La germana de l'exconsellera Alba Vergés, Núria Vergés

Foto: UB

El Govern ha nomenat aquest dilluns Núria Vergés i Bosch, germana de l’exconsellera de Salut Alba Vergés, nova directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, un organisme adscrit al Departament d’Igualtat i Feminismes, liderat per la consellera Tània Verge.

Núria Vergés és investigadora i professora del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona (UB), i forma part del grup de recerca Copolis sobre Benestar, Comunitat i Control Social i de l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere. Ha estat directora de la Unitat d’Igualtat de la UB, i ha col·laborat amb diversos col·lectius feministes i per la transformació social, a més de treballar en diverses universitats i centres de recerca catalans i internacionals.

La germana de l’exconsellera Vergés és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha cursat màsters relacionats amb les polítiques públiques i socials i és doctora en Societat de la Informació i del Coneixement per la UOC-In3.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides