El PSC s’ofereix a ERC per aprovar els pressupostos com a alternativa a Junts i la CUP

Eva Granados recorda que el PSC va guanyar les eleccions i afirma que és "l'alternativa" als independentistes

Eva Granados

Foto: @PSOE

El PSC ha trobat en les desavinences entre Junts i ERC pels membres de la taula de diàleg una oportunitat per apropar-se als republicans, i s’ha oferit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, com a alternativa a JxCat i la CUP per aprovar els pressupostos.

Això és el que ha proposat la viceprimera secretària del PSC i vicepresidenta segona del Parlament, Eva Granados, des de Ferraz, la seu del PSOE, assegurant que “Aragonès sap que si no es posa d’acord amb els seus socis, té la mà estesa del Partit Socialista i de Salvador Illa per poder parlar dels pressupostos“.

Granados ha considerat que, per tal que “els catalans formin part de la recuperació justa”, “es necessiten uns pressupostos en el Parlament de Catalunya”, però també “una col·laboració lleial amb el Govern d’Espanya”, ha assenyalat, instant així ERC a negociar i aprovar els pressupostos de l’Estat.

La viceprimera secretaria dels socialistes catalans ha afirmat que “l’alternativa al govern independentista a Catalunya la representa el PSC”, qui ha recordat que va guanyar les eleccions i, per tant, a parer seu, “el lògic hauria sigut que hagués pogut estar al capdavant de la Generalitat”. “Esquerra va preferir pactar amb Junts per Catalunya i fer un acord amb la CUP. I aquí és on estan les seves contradiccions“, ha assenyalat Granados.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari