Illa considera que s’ha de comptar amb Junts per la taula de diàleg

El líder del PSC celebra que els presidents català i espanyol hagin decidit no posar terminis a la negociació

Salvador Illa

El líder del PSC, Salvador Illa, s’ha mostrat favorable a què Junts s’assegui a la taula de diàleg i ha considerat que els postconvergents ho acabaran fent tot i les desavinences amb ERC. En una entrevista a la cadena SER, el cap de l’oposició al Parlament ha defensat que “tots haurem de seure a la taula de diàleg perquè no hi ha un altre camí”.

Junts expressa una opinió d’una part de la societat catalana rellevant i, per tant, s’ha de comptar amb ells, com també s’ha de comptar amb la meva formació política, que va guanyar les eleccions, com també hem de comptar amb el PP. Jo crec que hem de ser-hi tots”, ha assegurat.

D’altra banda, Illa ha celebrat que el president català, Pere Aragonès, i el d’Espanya, Pedro Sánchez, hagin decidit que el diàleg es produeixi “sense terminis”, ja que la negociació parteix de posicions molt allunyades. El líder del PSC, però, ha aclarit que rebutjar terminis “no significa que hagi de ser lent”, sinó que “és definitori d’una actitud constructiva i d’escolta”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides