El Govern acceptaria renegociar el tema del Prat si se salva la Ricarda

Recull el guant llançat per Sánchez que, després d'anunciar la renúncia, deia que hi ha marge per parlar

Aeroport del Prat

Recollint el guant llançat per la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez que, després d’anunciar la suspensió del projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat, ahir oferia vint dies per continuar negociant, la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, replica afirmant que des del Govern estan disposats a tornar a negociar a condició que el govern espanyol aposti per “l’equilibri” entre millorar l’aeroport i respectar el seu entorn natural. “En aquest equilibri ens trobaran, i ens trobaran per negociar el que faci falta”, ha afirmat.

En sentit contrari s’ha pronunciat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha reclamat “descartar definitivament” l’ampliació de l’aeroport de Barcelona perquè és “un despropòsit” en un moment d’emergència climàtica.

Colau ha destacat que els comuns sempre han estat en contra del projecte, que suposa “negacionisme climàtic” i anar “en la direcció contrària” d’una economia verda i sostenible. L’alcaldessa ha criticat les “baralles” entre els governs català i espanyol perquè “el projecte d’AENA i el que es va acordar amb la Generalitat sempre ha previst malmetre la Ricarda”.

(Visited 96 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari