El Govern acceptaria renegociar el tema del Prat si se salva la Ricarda

Recull el guant llançat per Sánchez que, després d'anunciar la renúncia, deia que hi ha marge per parlar

Recollint el guant llançat per la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez que, després d’anunciar la suspensió del projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat, ahir oferia vint dies per continuar negociant, la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, replica afirmant que des del Govern estan disposats a tornar a negociar a condició que el govern espanyol aposti per “l’equilibri” entre millorar l’aeroport i respectar el seu entorn natural. “En aquest equilibri ens trobaran, i ens trobaran per negociar el que faci falta”, ha afirmat.

En sentit contrari s’ha pronunciat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha reclamat “descartar definitivament” l’ampliació de l’aeroport de Barcelona perquè és “un despropòsit” en un moment d’emergència climàtica.

Colau ha destacat que els comuns sempre han estat en contra del projecte, que suposa “negacionisme climàtic” i anar “en la direcció contrària” d’una economia verda i sostenible. L’alcaldessa ha criticat les “baralles” entre els governs català i espanyol perquè “el projecte d’AENA i el que es va acordar amb la Generalitat sempre ha previst malmetre la Ricarda”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.