La policia investiga les causes de l’incendi a l’espai de la Ricarda

El foc ha cremat uns 600 metres quadrats de vegetació en uns terrenys propietat d'Aena, al costat de l'aeroport

Els bombers ja han apagat un incendi que s’ha declarat al migdia d’aquest dimarts al Prat de Llobregat, a tocar de l’espai natural de la Ricarda. La superfície que ha cremat, que ocupa uns 600 metres quadrats plens de matolls i canyes, és propietat d’Aena i està delimitada per unes tanques que separen el terreny de l’espai natural.

Les flames no han travessat el tancat, sinó que han avançat en direcció contrària, cap a la tercera pista de l’aeroport. El trànsit aeri no ha quedat afectat pel fum provocat per l’incendi, però s’han hagut de canviar les pistes de sortides i arribades dels vols perquè l’aeroport pogués mantenir l’activitat.

La policia està prenent declaració als testimonis per esbrinar les causes que han provocat el foc. De moment no descarten res, però els bombers no han vist res sospitós en una primera inspecció.

L’espai natural de la Ricarda és al centre del debat social des de fa setmanes, ja que el projecte d’ampliació de l’aeroport, del qual encara s’ha d’aprovar la versió definitiva, podria afectar-ne l’ecosistema.

(Visited 162 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari