Xavier Novell va plegar de bisbe de Solsona per una relació sentimental

Està aparellat amb una escriptora del Bages divorciada, mare i especialitzada en temes eròtics i satànics

L'exbisbe de Solsona, Xavier Novell

L’exbisbe de Solsona, Xavier Novell, va abandonar el càrrec per una relació sentimental amb una psicòloga i escriptora de novel·les eròtico-satàniques de Súria que viu a Manresa, Sílvia Caballol, segons ha revelat el mitjà digital especialitzat en assumptes religiosos Religión Digital. Novell, de 52 anys, mantindria una relació amb aquesta autora, de 38 anys. La dimissió de Novell, acceptada pel Vaticà, es va anunciar el 23 d’agost fent referència a “estrictes motius personals”.

D’acord amb la informació de Religión Digital, darrere de la decisió hi hauria la relació del ja exbisbe amb Caballol, divorciada i amb dos fills. El mitjà destaca aspectes del currículum de l’escriptora apareguts en diferents espais que contrasten amb qui s’assegura que té ara una relació sentimental. Caballol ha fet cursos de sexologia i ha escrit llibres eròtics. Obres seves son Trilogía amnesia i El infierno en la lujuria de Gabriel, editades per Ediciones Lacre del grup editorial Altera.

Novell ja està buscant feina pel Bages i ha enviat el seu currículum a algunes empreses del sector agrari. El fins ara fa poc bisbe és enginyer tècnic agrícola de formació.

Novell ha estat un bisbe polèmic. Va carregar contra la llei de l’eutanàsia, va relacionar l’homosexualitat “amb l’absència de la figura paterna”, va defensar el dret a l’autodeterminació la tardor del 2017 i tenia tota la diòcesi en contra, fins al punt que van fer una festa quan va renunciar al càrrec.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides